onsdag 30 november 2011

Nu är Maja och Lina glada :)

Min mycket fina kompis Malin har två döttrar som beställde en varsin tårta efter att jag hade virkat till både deras mamma och deras moster. De har själva valt färgerna, därav en randig ;) Jag gillar inte att virka på beställning, för efter alla mina år i skolans värld med utbrändhet som resultat så gillar jag inte deadlines. Och, deadlines blir det när jag lovat någon annan att göra något till henne eller honom. (Mest henne, dock).

Så, nu är denna beställning klar och jag orkar till och med blogga om det. Jag är så himla trött just nu och jag ska ge mig en förmiddag i fåtöljen med mina påbörjade strumpor. Jag ska samla energi här idag. I eftermiddag ska jag till min bästa kompis och vara Nanny till hennes dotter Nellie, som föddes 26 september. Jag är Nanny och så är hon mamma till 100% till de andra två barnen som är fem respektive två år gamla. Självklart tar jag med min stickning, men är tösen vaken så är hon, men kanske hon sover och då måste jag ju vara effektiv. =samla mer energi.

Ha en fin dag alla vänner - själv ska jag göra så gott jag kan - solen skiner här så det känns rätt bra just nu.

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där, hatar deadlines och press, därav inga beställningar på något. Men du, det var himla fina tårtor det där!

    SvaraRadera