måndag 14 november 2011

Inte bara en tävling utan två

Min tanke var ju att ha en Ettårstävling och sen en tävling till när vi har 40 följare, men helt plötsligt så fick vi två följare till och är uppe i 38 stycken, vilket vi tycker är fantastiskt roligt. SÅ, det kommer att bli två tävlingar här inom kort.

I morgon ska jag samla ihop priset till ettårstävlingen och sedan lägger jag upp den så fort jag hinner.Jag ska iväg till min älskade svärmor några dagar så det blir nog inte förrän nästa vecka. Jag ska åka tåg dit så det kommer att bli mycket virkat då. Sen blir det mys med henne och då virkar vi såklart.

Min present till svärmor är: GARN, såklart, + två korsordstidningar har jag oxå köpt till henne. Hennes nya intresse är att virka väskor. Jag vet inte hur många hon har virkat, men det är många. Det är otroligt roligt att dela detta intresse med henne, synd bara att hon bor 70 mil härifrån, men jag funderar på att lura ner henne här över julen.

Ha en fin dag - med eller utan stickorna/virknålarna - själv är jag INNE i stickningen.3 kommentarer:

 1. Jaaaa.... jag älskar tävlingar/utlottningar.
  =))))

  SvaraRadera
 2. Det är kul med tävlingar/utlottningar. Väntar med spänning.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 3. Och vips så var vi 40 följare. ;-) Tävlingsdaaaags! :-) (Härlig idé till blogg, med en älre och en ung som virkar och pysslar!)

  SvaraRadera