tisdag 5 juli 2011

Mina Englandsfigurer

Här kommer lite bilder på figurerna som jag virkade när jag var i Eastbourne. Ankan och elefanten beställde mina syskonbarn innan resan. De blev så söta och idag ska de få hem dem till sig. veckan i Eastbourne var underbar och det  var så mysigt att få ta del av konfirmandernas vardag. Jag hade mycket tid till att virka och det gjorde jag kan ni tro. Fyra figurer och tre tårtor blev det. Tårtorna är inte ihopsydda, men här kommer figurerna som blev klara.



 Jag blir nog aldrig trött på de små nallarna eller att göra amigurumisar som nyckelfigurer. Det är så underbara små figurer att fixa till väskan med













Nu är det dags att börja sticka en kjol som jag har trånat efter länge. Men jag kommer nog inte att sticka den i ett svep (eller hur jag nu ska uttrycka mig), jag kommer nog att virka en eller annan figur emellan oxå.

På söndag ska min dotter konfirmeras och vi förbereder för fullt, men vi gör det så enkelt som möjligt. Har mottagningen i församlingshemmet, beställer subwaymackor (konfirmandens önskemål) och sen hjälps alla åt att baka kakor i massor. Så gör vi. :)

Nu önskar jag er alla en fin kväll och vecka - med eller utan virknål/stickor i händerna - själv tar jag hand om mig, kakbaket och mina garner, såklart

2 kommentarer: