tisdag 31 maj 2011

Min underbara favorit

Detta är den tredje randiga filur som jag virkar från Mia Bengtssons bok nummer två.
Jag bara älskar den. Det gjorde även Malvin som fick den i födelsedagspresent i lördags. Och alla andra med som var på kalaset. Det var roligt för de var alla förtjusta i figurerna som jag gav Melvin och hans syster Alice. Inte så konstigt om ni frågar mig eftersom amigurumisarna är det underbaraste som finns, eller hur?

Till Melvin 2 år

Den är ju så söt när den sitter lutad mot den fina tapet som min 15-åring har på sitt rum.


Terminen är snart slut och jag blir inte färdig med skolan. Hälsan sa NEJ!!!! Dåligt minne, stressad hjärna och trött på allt och alla, men framför allt på mig själv för att jag inte klarade av uppsatsen. Men med stöd och hjälp från andra har jag förstått att det är inte hela världen om jag skriver klart den om två månader istället för nu, så det är min plan, att bli klar med den i september istället.

I sommar ska jag bara vara och ta hand om mig själv. (Min familj kan få lite av mig, men inte så mycket) ;) Mina skattepengar hjälper mig i att inte behöva jobba denna sommar, mer än de arbetsuppgifter jag alltid har och de är inte så många så jag inte orkar eller vill ha dem.


 
Ha nu underbara soliga dagar - jag njuter som bara den över att faktiskt ha klarat av tre år i skolan efter min utbrändhet. 


7 kommentarer:

 1. Jag håller med! En underbar liten krabat....

  SvaraRadera
 2. Super fin:)! Lyckliga Melvin;) han måste ha blivit jätte glad:D.
  Kram Emmy

  SvaraRadera
 3. Lyckliga Melvin! En underbar "figur".
  Ta väl vara på sommaren och vila upp dig.

  Ha de gott. Kram Birgit

  SvaraRadera
 4. Fin! Och så håller jag tummarna för nästa termin! :)

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig filur! Och bloggen med, det var roligt att läsa om hur ni träffades, en riktig tursam Londonresa med andra ord ;)
  Kramar Lovisa

  SvaraRadera