lördag 12 mars 2011

Bloggvärlden är underbar


Emmy hittade mig här och jag har hittat alla er andra. Ni har hittat hit. Inspirationen flödar från alla håll och kanter. En tonårskompis hittade mig genom min virkblogg och nu chattar vi varje morgon på facebook, samt träffas när vi hinner och kan. Det var Pysselkiisen som visade mig sina amigurumisar när hon och jag sommarjobbade på samma ställe 2009. Nu myser vi tillsammans med virkning och tedrickning så ofta vi har möjlighet till det. Facebookvännerna blir fler eftersom jag även har lagt till några bloggvänner där.

SÅ, ja bloggvärlden är fantastisk

Jag kommer inte ihåg vem som lärt mig att sticka och virka. Jag vet inte när jag började heller och jag har ingen att fråga heller eftersom jag inte har kontakt med någon mer än min syster från hela min stora släkt. Sorgligt men sant. Men min syster och jag, vi är ett team som aldrig är ovänner och alltid ställer upp för varandra.

Men det var inte mina familjeförhållanden jag skulle skriva om, det var att jag inte kommer ihåg när jag började virka coh sticka. Jag kommer ihåg att jag stickade tröjor till mig och min pojkvän (likadana) när jag var 16 år gammal. Med mönster, så jag hade nog stickat ett tag då. Mer vet jag inte :(

Jag gillar alla bloggar, men jag är mest imponerad över de unga töserna som virkar/stickar/pysslar och bloggar om det. En tjej som är 11år och virkar samt bloggar är virkaenamigurumi. Hon är 11 år har virkat ca ett år och bloggar om det. Visst är det häftigt? Det finns säkert en massa unga töser ute i bloggvärlden som virkar och stickar och om ni visar er här så ska jag "visa er vidare" - länka -  från vår blogg till alla andra därute som besöker denna blogg.

Jag önskar er alla en fin helg- själv ska jag springa, jobba, sticka och virka

1 kommentar:

  1. Ja, bloggvärlden är fantastisk!:D
    Ha en bra helg du med!<3
    KramKram Emmy

    SvaraRadera