fredag 28 januari 2011

Jag lovade Emmy

 att slutföra ett projekt häromdagen när vi chattade om alla våra projekt som vi inte gör klara. Jag vill hålla det jag lovat och därför gjorde jag klart mina små förgätmigiej. Den lilla rankan är jättesöt och jag är mycket nöjd med den.
 Mina första torgvantar har varit klara ett tag, men har inte kameran varit borta, så har jag inte haft någon modell. Idag ställde yngsta dottern upp innan skolan.
Här är ett annat fint kort på dottern och de fina vantarna. Jag virkade dem likadana, alltså med radbyte på samma ställe så jag fick den ena kanten mitt på vänsterhanden, och därför virkade jag en blomma som jag sydde fast där och det blev riktigt bra, tycker jag och andra med som sett det. Nu har jag lärt mig hur jag ska virka nästa par torgvantar. :)

Just nu går jag igenom något mycket jobbigt och svårt i mitt privatliv och jag hoppas att mina projekt kan hjälpa mig att släppa taget om det jobbiga och ta en dag i taget, en sak i sänder.Jag önskar er alla en fin fredag och helg - själv ska jag ut och dansa ikväll

5 kommentarer:

 1. Fina torgvantar =) Och fin mössa din dotter har!! Har du gjort den?

  SvaraRadera
 2. Nej, det har jag inte :( den är köpt och sitter på hennes söta huvud varenda vaken minut... ;)

  SvaraRadera
 3. Hoppas det jobbiga blir mindre jobbigt framöver. Virkning skadar ju i alla fall inte :-) Hoppas det hjälper mycket! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Syrkekramar till dej Cattis

  SvaraRadera
 5. Tack alla, Jag klarar detta, det vet jag och om jag ger mig virktid/terapitid så kommer jag att må bättre.

  kramkram/Cattis

  SvaraRadera