tisdag 19 april 2011

En present till mig och en till Alice

Här är tre sötnosar som har varit klara några dagar och äntligen blev de fotograferade och visade för er.En liten sötnos som ska få sitta i min bokhylla


En present till min bästa kompis dotter som fyllde fem år i mars
Jag har kört slut på mig så jag måste låta studierna vila och bara ta hand om mig själv. Samla energi och kraft, och så får jag se om det räcker till att skriva klart min C-uppsats denna termin. Jag hoppas det för jag vill att den ska bli klar.

MEN

Det positiva i detta är ju att det är virkningen som ger mig kraften åter, så igår virkade jag mycket på en brun sjal, som jag ska ha när jag går ut skolan i juni. Bild kommer snart på den.

Jag hoppas ni har fina dagar i det fina vädret och att ni ändå finner tid och plats till att virka/sticka/handarbeta  - själv ska jag virka, mysa och bara vara för andra dagen i rad.


5 kommentarer:

 1. Vilka fina dockor och vilken fin nalle!
  Ha en bra dag
  kram Emmy

  SvaraRadera
 2. Ha en fin dag, och njut av vårsolen i kristianstad :-) O framförallt, åk inte till maxi, som jag...:-(

  SvaraRadera
 3. Tack Emmy,

  Jag har precis varit och hälsat på maxi, men det gick väldigt smidigt. Jag scannar, och blundar för alla andras vagnar. Jag var hemma halv 12. Kanske alla kom när du med var där :)

  SvaraRadera
 4. vilka fina saker ni gör. Till din fråga Emmy så hade jag brunt bälte, sedan blev jag för lat för att försöka på det svarta.
  Glad påsk

  SvaraRadera
 5. Var rädd om dig, virkning är ett mycket bra sätt att gå ner i varv. Du är så duktig och gör så fina saker :)

  SvaraRadera