torsdag 17 februari 2011

Min fina hall

 De blå möblerna är målade av en kvinna som hade ateljé i Karlshamn när jag bodde där för tio år sedan. Den högra stolen är en barnstol och den vänstra för de vuxna. (Dum förklaring, för det ser ni juuuu) ;)

Jag har kista, hallspegel, krukor, ljusstakar och lampar som hon har målat. Allt är inte framme nu, men jag vill inte göra av med det heller. Jag har även en barnstol till plus en barnsoffa som står hemma hos mina föräldrar. Jag vill ha hem de sakerna med, men det tar lite tid eftersom jag inte har kontakt med dem längre. Dessa kaniner har nog bott hos oss över ett år, men några av er läsare har kanske inte sett dem och jag tycker att de är så fina där de sitter när de hälsar allavälkomna. som kommer hem till oss  .

Den vänstra är min lilla (15-åringen) dotters,  och hon har själv valt färgerna. Den lila är den stora (17-åringen) dotterns kanin.Jag tycker det är mysigt när mina amigurumisar sitter/bor lite här och där i vårt hus. Ingen av mina familjmedlemar klagar (de skulle bara våga) så de gillar nog oxå det.Jag önskar er alla en finfin torsdag och jag hoppas att ni inte fryser eller blåser bort
 -
 själv stannar jag inne så mycket jag bara kan

1 kommentar:

 1. Karlshamn! Där bor jag :)
  Här är det blåsigt värre, man vill inte vara ute.
  Fina möbler och så söta kaniner :)
  Ha en trevlig dag.
  Kram Annika

  SvaraRadera